انرژی بی پایان خورشید
اگر هر خانوار
ایرانی نیمی از برق مصرفی خود را از خورشید تولید و مصرف کند(سیستم خورشیدی
متصل به شبکه .بدون باطری) نزدیک به 150 هزار مگا وات برق تولید میشود.که
معادل یک ششم مصرف کشور ایران است.یا به عبارتی معادل تولید 150 نیروگاه
هسته ای بوشهر.!!! حالا حساب کنید چقدر انرژی مجانی خورشید را که پاکترین
انرژی است از دست می دهیم. و بدنبال انرژی های ناپاک و مضر و الزام آور
هسته ای و فسیلی هستیم.درحالیکه اینها تمام شدنی هستند .اما انرژی خورشید
پایانی ندارد.!! .فعلا هر خانوار ایرانی با کمک دولت با هزینه کردن 6000000
تومان نصف مصرف برق خود را می تواند از طریق آفتاب رایگان دریافت کند. که
این در سطح کلان .انقلابی در صنعت و اقتصاد کشور ایران است.
براساس گزارش ساینس الرت، عملکرد باتریهای خورشیدی جدید حتی از باتریهای لیتیومی رایج بهتر است زیرا میتواند با شارژ کمتر میزانی برابر با انرژی ذخیره شده در باتریها لیتیومی را ذخیره کند. این باتری توانسته به سطح ذخیرهسازی انرژی 20 درصدی دست یابد.
منبع این 20 درصد ذخیره سازی نور خورشید است که با کمک صفحه خورشیدی مسطحی که روی باتری قرار گرفته ذخیره میشود. در زیر این صفحه نیز نوعی جدید از الکترولیتها قرار گرفته که در آنها آب جایگزین اکسید کبالت لیتیوم یا فسفات آهن لیتیوم شدهاست.
به گفته محققان دانشگاه اوهایو، مهمترین موفقیت در ساخت این باتری وجود جریان آب در باتریهای خورشیدی است، ابداعی که ساخت تلفیق آن با تکنولوژیهای روز بسیار ساده بوده و در عین حال دوستدار محیط زیست و با دوام است.
این تیم از محققان سال گذشته نیز اولین باتری خورشیدی بادی جهان را ابداع کردند، اکنون با بهبود طرح سال گذشته به جای سلولهای خورشیدی از صفحهای خورشیدی استفاده کردهاند و باد نیز توسط آب جایگزین شدهاست. این باتری که باتری خورشیدی آبی نام دارد اولین طرحی است که میتواند پایه و اساس نسل جدیدی از باتریها را بنا بگذارد.
در طرح اولیه محققان از الکترولیت مایع رایجتری حاوی نمک و حلال استفاده کردند،اما اکنون آب جایگزین حلال شده و یدید لیتیوم جایگزین نمک تا به این شکل باتری کمهزینه با ظرفیت بالای ذخیره انرژی خلق شود. سلولهای خورشیدی موجود در صفحه خورشیدی نیز از بهرهوری بسیار بالایی برخوردارند و محققان از نوعی خاص از این سلولها به نام رتنیوم استفاده کردهاند تا بتوانند طول موج نور دریافتی را کنترل کرده و آن را به الکترونها تبدیل کنند. این الکترونها در نهایت مکمل برقی میشوند که در بخش لیتیوم آند باتری ذخیره شدهاست.
آزمایشهای متعدد و مقایسه باتری جدید با باتریهای لیتیومی رایج نشان داد هردو نوع باتری گنجایش ذخیره 3.3 ولت برق را دارند، اما باتری لیتیومی برای ذخیره 3.3 ولت برق به 3.6 ولت انرژی نیاز دارد اما باتری خورشیدی با دریافت 2.9 ولت میتواند خروجی برابر 3.3 ولت داشتهباشد، 20 درصد باقی مانده نیز توسط سلولهای خورشیدی جبران میشود.
هدف نهایی دانشمندان ساخت باتریهای 100 خورشیدی قابل شارژ است، با اینهمه باتری جدید نیز کاملا کاربردی است و میتوان از آن در زمینههای مختلفی از قبیل تبدیل و ذخیرهسازی انرژی خورشیدی و همچنین تولید سوختهای الکترولیتی برای خودروهای برقی آینده استفاده کرد.
هند«سافت بانک» ژاپن قصد دارد ۲۰ میلیارد دلار در پروژه های انررژی خورشیدی هند سرمایه گذاری کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایم، شرکت «سافت بانک» ژاپن در حال برنامه ریزی برای سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلاری در پروژه های انرژی خورشیدی در هند است. این سرمایه گذاری در راستای سیاست های دولت هند برای افزایش تولید برق خورشیدی از ۳ گیگا وات کنونی به ۱۰۰گیگا وات تا سال ۲۰۲۲ صورت می گیرد. به گفته مدیر عامل این شرکت ژاپنی با این سرمایه گذاری هند بزرگترین تولید کننده انرزی خورشیدی در جهان خواهد شد. |
بیمارستان کودکان فیلادلفیا از پیوند موفقیت آمیز دو دست برای یک کودک ۸ ساله آمریکایی خبر داد. این کودک جوان ترین دریافت کننده عضو پیوندی در جهان است.
زیون هاروی، از شهر بالتیمور آمریکا که پیشتر در اثر یک عفونت شدید دو دست و پایش را از دست داده بود وبا یک کلیه پیوندی زندگی می کرد، به مدت ۱۰ ساعت تحت یکی از پیچیده ترین عملهای جراحی قرار گرفت.
دکتر لوین، سرپرست تیم جراحی می گوید: « در اولین دیدارم با او از او پرسیدم برای چه می خواهد دست داشته باشد و نمی دانستم یک پسر ۸ ساله چنین پاسخی به من بدهد. او به من گفت، می خواهد از میله های بارفیکس در پارک بالا برود.»
این پسر بچه تا پیش از این بدون دست، نحوه غذا خوردن، نوشتن و حتی بازیهای کامپیوتری را آموخته بود.
زیون می گوید: «حتی اگر خوب نمی شدم باز هم می دانستم حمایت خانواده ام را دارم و آنها پشت من هستند.»
عمل پیوند دو دست این کودک توسط یک تیم ۴۰ نفره از جراحان و پرستاران انجام گرفت.