به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی اظهار داشت: یکی از شاخصهای توزیع نیروی برق، کنترل و کاهش پیک بار برق است که در این راستا هر ساله برنامههای منسجمی پیشبینی و اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه پیک بار مصرف انرژی استان همدان در سال ۹۸ به ۶۹۴ مگاوات رسید، افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته این میزان نسبت به پیک بار سال ۹۷ که ۶۸۷ مگاوات بود یک درصد رشد داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به مشارکت و همراهی خوب مشترکین برق استان اظهار داشت: توانستیم تابستان سال ۹۸ را بدون هیچ گونه خاموشی برنامهریزی شده پشت سر بگذاریم.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ با رشد ۴.۵ درصدی مصرف برق نسبت به سال ۹۷ مواجه بودیم، گفت: بیشترین سهم رشد مصرف در تعرفه صنعتی بود که نشاندهنده رونق تولید در بخش صنعت استان است که نسبت به سال ۹۷ شاهد رشد ۱۵ درصدی بودیم.
جمشیدی با اشاره به اجرای طرحهای تشویقی در تعرفههای مختلف عنوان کرد: در این زمینه ۵ هزار و ۶۸۵ مشترک در تعرفههای صنعتی، کشاورزی، ادارات، سایر مصارف و ایستگاههای CNG با این شرکت تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
وی ادامه داد: نتیجه این مشارکت و همکاری در مجموع موجب کاهش حدود ۱۰۲ مگاواتی دیماند در تعرفههای مختلف بود که مشترکین به ازای میزان مشارکت خود پاداش نیز دریافت کردند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: مبلغ پاداش و تخفیف در نظر گرفته شده برای مشترکین حدود ۳ میلیارد و ۴۵۰ هزار تومان برای مشترکین همکار بود که در قبوض برق آنان اعمال شد.
وی با اشاره به ظرفیت استان همدان در زمینه نصب نیروگاه خورشیدی اظهار داشت: استان همدان به عنوان یکی از قطبهای نیروگاههای خورشیدی در کشور به شمار میرود و در حال حاضر نیز با احداث یک نیروگاه خورشیدی ۷ مگاواتی و یک نیروگاه ۶ مگاواتی CHP در سال ۹۸ و همچنین ۳۸۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی تک مشترک توانستیم ظرفیت نیروگاه تجدید پذیر استان را به حدود ۶۰ مگاوات افزایش دهیم.